Ryhmäkeskustelun upottaminen web-sivustolle
Julkisen ryhmäkeskustelun sijoittaminen onnistuu web-sivustolle, mobiilisivustolle ja -aplikaatioon, blogiin tai Facebook-sivulle.
Chatin upotuskoodi (embed-koodi)
Upottamista varten toimitamme teille ns. upotuskoodin, kun chat on valmiina. Muokkaamme ja valmistelemme chatin valmiiksi haluamallanne tavalla; teidän tehtäväksenne jää sijoittaa upotuskoodi sivustolle.
Julkinen ryhmäkeskustelu sijoitetaan yleensä osaksi web-sivun sisältöä, sen sekaan esimerkiksi div-elementtiin. Tarvitset upottamista varten 1) raamielementin (container) oikealla tunniste-ID:llä 2) upotus-script-tägin. Upotuskoodi on yhden rivin mittainen Javascript-tägi (toimitamme teille oman koodinne).
Asiakkaan tai hänen sivustonsa kehittäjän tulee sijoittaa nämä koodipätkät sivustolle.
Container-elementin tyyli, sijainti ja koko on täysin teidän päätettävissänne. Oheisessa esimerkissä lyhyt esimerkkityyli (style) ja esimerkki-upotuskoodi.
Upotuskoodin sijoittaminen
Container-elementti sijoitetaan haluttuun kohtaan ja tyylitellään halutulla tavalla. Avustamme tyylittelyssä tarvittaessa. Embed-script-tägin suosittelemme sijoittamaan web-sivun body-elementin loppuun. Esim:
Mikäli sivustolla käytetään sekä yksityistä asiakaspalvelu-chattia että julkista ryhmäkeskustelua, ne tulee käynnistää samalla upotus-script-tagilla. Samalla sivulla ei voi olla useaa upotuskoodia, muuten chattien toiminta menee sekaisin.
Mitä asiakkaan tulee selvittää
Mille sivu(i)lle ryhmä-chat tulee ja käytetäänkö samalla sivulla yksityistä asiakaspalvelu-chattia?
Sijoitetaanko ryhmäkeskustelu osaksi sivun sisältöä, vai kelluvaan ikkunaan?
Mitä tapahtuu kun ryhmäkanava on suljettu; piilotetaanko keskusteluhistoria vai jätetäänkö se näkyville, näytetäänkö tilalla ainoastaan Suljettu-ilmoitus, piilotetaanko koko ikkuna näkyvistä?
Last updated