Keskusteluhistorian tallentaminen

Ryhmäkeskustelun tallantaminen

Voit tallentaa ryhmächatin keskustelun omalle koneellesi CVS-formaatissa, jonka voi avata esim. Excelissä.

CVS-tiedosto näyttää keskustelijoiden nimimerkit. Jos keskusteluaihe on arka tai henkilöt tunnistettavissa nimimerkeistään, suosittelemme korvaamaan keskustelijoiden nimimerkit Excelin Liitä ja korvaa -toiminnolla täysin anonyymeiksi, esim. "Keskustelija 1", "Keskustelija 2" jne.

Keskusteluhistorian lataaminen

• Varmista, että olet haluamallasi ryhmächat-kanavalla Ninchatissa.

• Avaa valikko vasemmasta yläkulmasta kanavan nimen kohdalta ja valitse "Download message history / Lataa viestihistoria".

• Aseta keskusteluhistorian aloitus- ja lopetuspäivämäärä ja kellonaika.

• Klikkaa sinisellä pohjalla olevaa pilvi-ikonia, niin keskusteluhistoria tallentuu koneellesi.