Kanavan moderointi

Ryhmäkanavien moderointityökalut

Yleistä

Kanavaa voidaan ohjata ja moderoida seuraavista paikoista: Keskustelutyökalut, Kanavavalikko, Jäsenlistan käyttäjävalikko, Kanavan asetukset.

Kun sinulle on annettu moderointioikeudet, päivitä sivu, jotta muutos astuu voimaan.

Älä pidä moderaattorioikeuksia turhaan käytössä

Moderaattorioikeuksia ei kannata pitää turhaan päällä, varsinkaan yksityisillä tiimikanavilla. Näin moderaattori ei esim. vahingossa piilota viestejä tai poista käyttäjiä kanavalta.

Moderointityökalut

Piilotetut viestit

Keskusteluista on moderaattorin työkaluilla mahdollista piilottaa viestejä, esim. häiritsevät tai turhat viestit. Katso ohjeet alta. Jotta näkisit piilotetut viestit itse, sinun tulee omissa käyttäjäasetuksissa asettaa piilotetut viestit näkyviksi. Ohje:

pageRyhmäkeskustelun järjestäminen

Kanavan asetukset

Kuka voi kirjoittaa kanavalle

Kanavan asetusten kautta voit määrittää, miten vieraat voivat kirjoittaa kanavalle. Voit esim. vähentää häiriökäyttäytymistä hiljentämällä uudet vieraat automaattisesti, tai piilottamalla uusien vieraiden viestit automaattisesti.

Katso lisätietoa Kanavan asetukset -sivun kohdassa "Turvallisuusasetukset - kuka voi kirjoittaa kanavalle":

pageKanavan asetukset

Lisää kanavan määrittelyjä alempana kohdassa "Kanavavalikko".

Keskustelutyökalut

Moderointityökalut tulevat esille kun hiiren osoittimen vie kommentin päälle.

Kommenttityökalu

Toiminta

Piilota kyseinen viesti muilta käyttäjiltä

Näytä piilotettu viesti

Käyttäjä hiljennetään toistaiseksi

Käyttäjä hiljennetään valituksi ajaksi (tämän jälkeen hän saa taas kirjoittaa)

Kaikki käyttäjän viestit piilotetaan muilta vierailta

Käyttäjän uudet viestit piilotetaan/näytetään vakiona

(moderaattori voi käsin piilottaa/näyttää yksittäisiä viestejä)

Käyttäjävalikko

Klikkaa haluttua käyttäjää jäsenlistalla nähdäksesi käyttäjävalikko.

Käyttäjävalikko

Toiminta

Vaienna / Silence

Käyttäjä hiljennetään toistaiseksi

Piilota kaikki viestit / Hide all messages

Kaikki käyttäjän viestit piilotetaan muilta vierailta

Piilota uudet viestit / Hide new messages

Käyttäjän uudet viestit piilotetaan/näytetään vakiona

(moderaattori voi käsin piilottaa/näyttää yksittäisiä viestejä)

Poista kanavalta / Remove from channel

Käyttäjä poistetaan kokonaan keskustelusta.

Kanavavalikko

Klikkaa kanavan nimeä yläpalkissa nähdäksesi kanavavalikko.

Valinta

Toiminta

Vaienna kaikki / Silence all

Kukaan käyttäjistä ei voi enää kirjoittaa uusia viestejä.

Epävaienna kaikki / Unsilence all

Anna kaikille käyttäjille lupa kirjoittaa viestejä.

Ota automaattinen viestien piilotus käyttöön / Enable autohide for all

Kaikkien uusien käyttäjien viestit piilotetaan automaattisesti. Moderaattori voi paljastaa viestit käsin yksitellen.

Poista automaattinen viestien piilotus / Disable autohide for all

Uusien käyttäjien viestit näytetään automaattisesti.

Sulje kanava / Close channel

Kanava ja keskustelu suljetaan