Organisaatio

Organisaation hallinta

Yleistä

Organisaatio on yrityksesi tai yhteisösi yksityinen ja suljettu alue Ninchatissa. Organisaatio sisältää:

• Jäsenet/agentit

• Kanavat ryhmäkeskusteluille

• Asiakasjonot ja -keskustelut, -tilastot ja -asetukset

• Tunnisteet eli tägit

Organisaatiota hallinnoivat organisaation operaattorikäyttäjät. He jakavat agenteille oikeudet vastata asiakaskeskusteluihin ja tarvittaessa katsoa tilastoja ja asetuksia.

Kanavat ovat pääsääntöisesti suljettuja niin, että vain erillisellä kutsulla voi liittyä niille. Kanavaoperaattorit voivat jakaa kutsuja olemassa oleville käyttäjille tai lähettää niitä sähköpostille uusille.

Voit luoda kanavia eri aiheita tai osastoja varten, esim. Yleinen, Koodarit, Myynti,... - tai projekteille, ja kutsua yhteistyökumppaneita yksinomaan noille kanaville.

Jäsenten lisäämisestä ja hallinnoinnista lisää alempana.

Käyttäjäoikeustasot

Taso

Oikeudet

Asiakasjonon käsittelijä

Näkee asiakaspalvelujonon ja pääsee nappaamaan asiakkaita jonosta. Pääsee avaamaan ja sulkemaan jonon manuaalisesti. Ei näe jonon asetuksia, tilastoja tai keskusteluhistoriaa, eikä organisaation asetuksia.

Organisaation operaattori

Pääsee organisaation asetuksiin, voi lisätä organisaatioon uusia jäseniä. Pääsee muokkaamaan jonojen tageja ja chat-asetuksia. Näkee ja voi muokata jonojen asetuksia ja aikatauluja. Pääsee katsomaan jonojen tilastoja ja keskusteluhistoriaa.

Organisaation luonut agentti. Voi lisätä salausavaimia organisaatiolle salatun metatiedon välitykseen.

Kanavan operaattori

Hallitsee yksittäistä tiimikanavaa tai julkista keskustelukanavaa. Pääsee muuttamaan kanavan asetuksia. Voi kutsua kanavalle uusia agentteja.

Kanavan moderaattori

Voi moderoida yksittäisen kanavan keskustelua ja viestejä sekä poistaa käyttäjiä ko. kanavalta. Ei näe kanavan asetuksia.

Uuden organisaation luominen

Ninchatiin on mahdollista luoda itsenäisesti keskustelukanavan ns. julkiselle alueelle. Yksityisen organisaation (ja yksityisten kanavien sekä asiakasjonojen) luominen vaatii Ninchat-tilauksen, jonka yhteydessä luomme teille oman organisaation.

Jäsenten hallinta organisaatiossa

Organisaation jäsenten hallinta

Uuden agentin lisääminen

Uuden agentin lisääminen

Asiakasjonojen hallinta

Jonojen hallinta