Organisaatio

Organisaation hallinta

Yleistä

Organisaatio on yrityksesi tai yhteisösi yksityinen ja suljettu alue Ninchatissa. Organisaatio sisältää:

• Jäsenet/agentit

• Kanavat ryhmäkeskusteluille

• Asiakasjonot ja -keskustelut, -tilastot ja -asetukset

• Tunnisteet eli tägit

Organisaatiota hallinnoivat organisaation operaattorikäyttäjät. He jakavat agenteille oikeudet vastata asiakaskeskusteluihin ja tarvittaessa katsoa tilastoja ja asetuksia.

Kanavat ovat pääsääntöisesti suljettuja niin, että vain erillisellä kutsulla voi liittyä niille. Kanavaoperaattorit voivat jakaa kutsuja olemassa oleville käyttäjille tai lähettää niitä sähköpostille uusille.

Voit luoda kanavia eri aiheita tai osastoja varten, esim. Yleinen, Koodarit, Myynti,... - tai projekteille, ja kutsua yhteistyökumppaneita yksinomaan noille kanaville.

Jäsenten lisäämisestä ja hallinnoinnista lisää alempana.

Käyttäjäoikeustasot

Uuden organisaation luominen

Ninchatiin on mahdollista luoda itsenäisesti keskustelukanavan ns. julkiselle alueelle. Yksityisen organisaation (ja yksityisten kanavien sekä asiakasjonojen) luominen vaatii Ninchat-tilauksen, jonka yhteydessä luomme teille oman organisaation.

Jäsenten hallinta organisaatiossa

Uuden agentin lisääminen

Asiakasjonojen hallinta