Salasana unohtunut

Salasanan palauttamisohjeet

Tarkistathan, että kirjoitit tunnuksen (sähköpostiosoite) oikein sisäänkirjautumisessa!

Salasanan nollaus

1. Jos olet kirjautuneena Ninchatiin, kirjaudu ensin ulos.

2. Mene osoitteeseen https://ninchat.com/app

3. Klikkaa linkkiä "Forgotten password" (Unohtunut salasana)

4. Kirjoita tunnuksesi sähköpostiosoite-kenttään

5. Klikkaa "Send password reset email". (Lähetä linkki salasanan nollaamiseen)

6. Avaa sähköpostilaatikkoosi tuleva "Ninchat - Password reset confirmation" -viesti.

7. Klikkaa viestissä "Click to reset your password" -linkkiä.

8. Linkki avaa web-sivun, jossa voit asettaa tunnuksellesi uuden salasanan. Keksi uusi salasana ja paina "Change password".

9. Voit nyt kirjautua sisään sähköpostiosoiteellasi ja uudella salasanalla.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Kun klikkaan resetointilinkkiä sähköpostissa, salasanan vaihtokenttä vilahtaa ruudussa, mutta en ehdi tehdä mitään koska minut kirjataan sisään palveluun.

Kirjaudu ensin ulos Ninchatista, ennen kuin klikkaat salasananvaihtolinkkiä.

Kun klikkaan resetointilinkkiä sähköpostissa, salasanan vaihtokenttä vilahtaa ruudussa, mutta en ehdi tehdä mitään koska minut kirjataan sisään palveluun.

Kirjaudu ensin ulos Ninchatista, ennen kuin klikkaat salasananvaihtolinkkiä.

Salasanan vaihto ilmoittaa: "Virhe salasanan vaihdossa".

Olet jo käyttänyt salasananvaihtolinkin ja vaihtanut salasanasi kertaalleen. Mikäli et tiedä salasaNAA, tilaa uusi resetointilinkki sähköpostiisi.

Salasanan vaihto ilmoittaa: "Just requested" / "Juuri pyydetty".

Et voi pyytää salasanan nollauslinkkiä heti uudestaan. Jos salasanan vaihdossa tapahtui esim. kirjoitusvirhe, etkä pääse kirjautumaan, odota 15 minuuttia, ja tilaa uusi salasanan nollauslinkki.

Muut ongelmat sisäänkirjautumisessa