Ongelmatilanteet sisäänkirjautumisessa

Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?

Sisäänkirjautumisongelmat

Mistä pääsen kirjautumaan palveluun?

Mikäli Ninchat-pikakuvake on hävinnyt tai osoite on unohtunut, pääset Ninchatiin aina siirtymällä web-selaimella osoitteeseen https://ninchat.com/app.

Unohtunut salasana

pageSalasana unohtunut

Virheellinen sähköposti

Jos sisäänkirjautumisessa saat virheilmoituksen: "Virheellinen sähköposti / Invalid email", kirjoitit sähköpostitunnuksesi väärin, tai kyseisellä sähköpostilla ei ole olemassa Ninchat-tunnusta. Tarkista, että kirjoitit kirjautumissähköpostin oikein.

Kun alunperin loit tunnuksen Ninchatiin, lähetimme sinulle vahvistus-sähköpostin (verification). Voit tarkistaa tunnuksesi oikean kirjoitusasun esim. tuosta sähköpostiviestistäsi, mikäli se vielä löytyy sinulta.

Kirjautumisen virheilmoitus "Identity name is not a valid email address" tarkoittaa, että kirjoitettu tunnus ei ole oikeamuotoinen sähköpostiosoite. Ninchat-tunnuksesi on siis sähköpostiosoite, jolla olet alunperin rekisteröitynyt palveluun.

Kirjautumissähköpostin muutos

Sähköpostiosoite voi muuttua esim. nimenvaihdoksen jälkeen. Älä luo uutta tunnusta; voit liittää uuden sähköpostiosoitteen vanhaan tunnukseesi. Katso ohje uuden sähköpostiosoitteen lisäämisestä

Identiteetinvarmistuskoodi on vanhentunut

Jos saat kirjautuessasi tämän ilmoituksen, se tarkoittaa, että yrität kirjautua tunnuksen vahvistuslinkillä toiseen kertaan. Vahvistuslinkkiä (verification) tulee käyttää vain kerran. Tämän jälkeen kirjaudu aina menemällä osoitteeseen https://ninchat.com/app. Tallenna tämä osoite kirjanmerkkeihin (ks. ohjesivu Pikakuvakkeet ja kirjanmerkit)

Kutsulinkki ei toimi?

Kutsulinkki ei toimi ja saat virheilmoituksen yrittäessäsi hyväksyä kutsun? Kutsu on todennäköisesti vanhentunut. Kutsulinkit ovat voimassa 14 vuorokautta. Pyydä kollegalta tai Ninchatin henkilöstöltä uusi kutsulinkki tiimikanavalle.

Ongelmat kirjautumisen jälkeen

Käyttöliittymä rikki?

pageOngelmatilanteet käyttöliittymässä

Tiimikanavia ei näy?

Alla selitetty pari tilannetta, joissa tiimikanavia ei näy.

Väärä organisaatio valittuna

Mikäli sivupalkissa ei näy tuttuja kanavia ja asiakasjonoja, olet saattanut vahingossa siirtyä toiseen organisaatioon tai julkiseen tilaan.

Siirry takaisin omaan organisaatioon klikkaamalla nuolta organisaation nimen vieressä. Valitse pudotusvalikosta oma organisaationne.

Rekisteröidyit palveluun ilman kutsulinkkiä

Näetkö sisään kirjauduttuasi seuraavanlaisen ruudun tiimikanavan sijaan?

Olet todennäköisesti tullut Ninchatiin ilman kutsulinkkiä ja olet tilanteessa, jossa et kuulu mihinkään organisaatioon tai tiimikanavalle.

Etsi sähköpostistasi Ninchat Invite -viesti ja klikkaa sieltä kutsulinkkiä (ks. ohje ylempänä), tai pyydä kollegalta tai Ninchatin henkilöstöltä uusi kutsulinkki tiimikanavalle.

Pyydä apua chatissa

Mikäli mikään näistä neuvoista ei auttanut, voit kysyä meiltä apua asiakaspalveluchatissa.

Avaa chat