Käyttäjän poistaminen kanavalta

Näin poistat käyttäjän kanavalta

Agentin poistaminen kanavalta

Agentti poistetaan jokaiselta halutulta kanavalta erikseen. Hän ei automaattisesti poistu kanavilta, kun häneltä poistetaan organisaation jäsenyys. Agentin poistaminen kanavalta vaatii poistajalta kyseisen kanavan moderaattorioikeutta.

1. Varmista, että sinulla on kanavan moderaattorioikeus. Jos olet kanavan operaattori, voit laittaa oikeuden päälle klikkaamalla nimeäsi kanavan jäsenlistalla ja valitsemalla Anna moderaattorioikeudet / Give moderator rights.

2. Klikkaa poistettavan agentin nimeä ja valitse pudotusvalikosta Poista kanavalta / Remove from channel. Käyttäjä poistetaan kanavalta.

3. Toista tarvittaessa muilla kanavilla.

pageKanavan moderointipageAgentin poistaminen organisaatiosta