Kanavan asetukset

Tiimikanavan ja julkisen ryhmäkeskustelun asetukset

Siirtyäksesi kanavan asetuksiin, klikkaa kanavan nimeä ja valitse listalta "Kanavan asetukset / Channel settings".

Kanavan yleiset asetukset

Yleisissä asetuksissa voit muokata kanavan nimeä ja kuvausta sekä muokata lupa-asetuksia.

Yleisasetukset

Organisaation nimi

Organisaatio, johon kanava kuuluu. Kanavaa ei voi siirtää toiseen organisaatioon.

Kanavan nimi

Kanavan nimi, joka näkyy keskustelulistassa (Sidebar) kanavan ylävalikossa. Nimenon hyvä kuvata kanavan käyttötarkoitusta.

Kanavan aihe

Kanavan kuvausteksti, jolla voit määritellä tarkemmin kanavan tarkoitusta.

Turvallisuusasetukset

Kuka voi liittyä kanavalle

Valinta

Selite

Avoin kaikille

Kuka tahansa voi liittyä kanavalle ja nähdä keskustelun, myös organisaatioon kuulumattomat henkilöt. Valintaa käytetään julkisiin ryhmäkeskusteluihin (web-sivuille upotettavat keskustelut). EI suositella sisäisille tiimikanaville!

Ainoastaan organisaation jäsenille

Kaikki ko. organisaation jäsenet voivat etsimällä löytää ja liittyä kanavalle ilman kutsua.

Organisaation ulkopuoliset agentit eivät voi liittyä kanavalle.

Ainoastaan kutsutut käyttäjät

Kanavalle voi liittyä ainoastaan kutsulinkillä. Ks. Henkilön kutsuminen kanavalle.

Suositellaan sisäisille tiimikanaville!

Käyttäjän on oltava todennettu

Lisävalinta; käyttäjä voi liittyä kanavalle vasta, kun hän on varmentanut käyttäjätunnuksensa.

Kenelle viestit näkyvät

Valinta

Selite

Kaikki voivat seurata keskustelua anonyymisti

Ei käytössä kutsu-kanaville.

Kanavan jäsenille, alkaen pvm

Viestihistoria näkyy vain kanavan jäsenille, alkaen kanavan luontipäivämäärästä, tai myöhemmin asetetusta päivämäärästä, jolloin asetuksia muutetaan.

Tätä hetkeä aiemmat viestit piilotetaan uusilta käyttäjiltä.

Kanavan jäsenille, liittymisestä alkaen

Viestihistoria näkyy vain kanavan jäsenille, alkaen hetkestä, jona he liittyvät kanavalle.

Tätä hetkeä aiemmat viestit piilotetaan uusilta käyttäjiltä.

Piilota liittymis- ja poistumusviestit

Lisävalinta. Agenttien liittymisestä ja poistumisesta ei näytetä ilmoitusta keskustelussa.

Kuka voi kirjoittaa kanavalle

Valinta

Selite

Kanavan jäsenet

Normaali asetus tiimikanavalle. Kaikki kanavan jäsenet voivat lähettää kommentteja.

Kanavan jäsenet, piilota uusien jäsenien viestit

Julkiset ryhmäkeskustelut. Uusien jäsenten viestit piilotetaan vakiona, ja moderaattori voi näyttää niitä manuaalisesti, tai antaa käyttäjälle luvan kommentoida vapaasti

Kanavan jäsenet, vaienna uudet jäsenet

Julkiset ryhmäkeskustelut. Uudet jäsenet voivat kommentoida vasta, kun moderaattori antaa heille siihen luvan.

Ei kukaan, kanava suljettu

Kukaan ei voi kirjoittaa viestejä kanavalle ilman erikoisoikeuksia.

Ei kukaan, kanava pysäytetty

Kukaan ei voi kirjoittaa viestejä kanavalle, eikä kanavalle voi liittyä.

Kuka voi lisätä tiedostoja kanavalle

Valinta

Selite

Kanavan jäsenet

Kaikki kanavan jäsenet voivat lisätä tiedostoja ja kuvia (myös vaiennetut käyttäjät).

Kanavan operaattorit

Vain kanavan operaattorikäyttäjät voivat lisätä tiedostoja. Sopiva valinta julkisiin ryhmäkeskusteluihin.

Ei kukaan

Tiedostojen ja kuvien lisääminen on kielletty.

Lisäasetukset

Kanava suljettu -teksti

Ilmoitus, joka näytetään kanavalla sen ollessa suljettuna. Esim. "Kanava on suljettu, et voi kirjoittaa viestejä."

Edistyneet

Voit tarvittaessa piilottaa mahdollisuuden aloittaa yksityiskeskusteluja jäsenlistan kautta.

Kanavan aikataulu

Julkinen upotettava ryhmäkeskustelukanava voidaan ajastaa asiakasjonon tavoin.