Jonojen hallinta

Organisaatioasetukset: jonot-välilehti

Jonot-välilehti

Organisaatioasetusten jonot-välilehdellä näet organisaation jonot, sekä pääset kunkin jonon asetuksiin ja tilastoihin (organisaation operaattorikäyttäjät), sekä muokkaamaan jonojen agentteja.

pageJonon asetuksetpageJonon tilastot

Jonon jäsenten hallinta

Voit hallita tiettyyn jonoon kuuluvia agentteja, eli lisätä ja poistaa agentteja organisaatioasetusten Jonot-välilehdellä. Agenttien tulee olla lisättynä organisaation jäseniksi (ks. edellinen sivu "Uuden agentin lisääminen"). Yksittäisen käyttäjän jonoja pääset hallitsemaan Organisaatio-välilehdellä käyttäjäriviä klikkaamalla.

1. Jonot-välilehdellä, klikkaa riviä halumasi jonon kohdalla.

2. Näkymään avautuu lista, jossa näet ketkä organisaation jäsenistä kuuluvat kyseiseen jonoon.

3. Voit lisätä tai poistaa jäseniä lisäämällä/poistamalla merkinnän heidän kohdallaan.

Tunnisteet (Tägit)

Tunnisteet--välilehdellä voit muokata asiakaspalvelu-keskusteluihin liitettäviä tunnisteita.

pageTunnisteet (Tägit)

Sivut-konfiguraatiot

Organisaatioasetusten Sivut/Sites-välilehdellä määritellään asiakaspalvelu-chattien ja julkisten ryhmäkeskustelujen asetukset, tekstit ja käännökset sekä tyylit.

pageSivu-konfiguraatiot