Jonon avaaminen ja sulkeminen
Näin avaat ja suljet asiakasjonon
Jono voidaan avata ja sulkea manuaalisesti tai ajastaa toimimaan automaattisesti. Avattu jono näkyy sivupalkissa vihreällä pallolla, suljettu jono punaisella.
Asiakasjonon tilat
Asiakasjono näkyy sivupalkissa joko:
Punainen pallo - jono on suljettu
Vihreä pallo - jono on avattu
Sininen huomioväri - jonossa on asiakas odottamassa

Jonotusaika
Kun jonossa on asiakkaita, näet jonon nimen vierssä ajastimen, joka kertoo miten kauan (ensimmäinen) jonottaja on odottanut jonossa. Mikäli odotusaika on venynyt yli yhden tunnin, aika muuttuu ääretön-kuvakkeeksi (∞).
Jonon avaaminen
Klikkaa jonon nimen viereistä nuoli-ikonia ja valitse valikosta "Avaa jono / Open queue". Asiakkaat voivat liittyä nyt jonoon.

Jonon sulkeminen
Klikkaa jonon nimen viereistä väkäskuvaketta ja valitse valikosta "Sulje jono / Close queue". Hyväksy vielä varmistus sulkemisesta ponnahdusikkunassa.
Asiakkaat eivät sulkemisen jälkeen pääse jonoon, eivätkä aloittamaan chattia. Sulkemishetkellä jonossa olevat asiakkaat jäävät jonoon, kunnes heidät poimitaan tai he päättävät sulkea chatin/ikkunan.

Asiakasjonon ajastaminen
Lue jonon automaattisesta ajastamisesta:
Jonon ajastaminenPäivitetty viimeksi