Sisäänkirjautuminen

Ninchatiin kirjautuminen

Kirjautumis-osoite

Kirjaudu Ninchatiin osoitteessa https://ninchat.com/app

Voit luoda web-selaimeen kirjanmerkin helpottaaksesi Ninchatin avaamista, ohje täällä:

pagePikakuvakkeet ja kirjanmerkit

Kirjautumisnäkymä

Käyttäjätunnus

Huomioi, että sinulla on valittuna Kirjaudu/Sign-in -välilehti.

Ninchat-tunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt. Kirjoita tunnus-sähköpostiosoite, esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi ja jatka.

Salasana

Seuraavaksi kirjoita salasanasi. Salasana piilotetaan ja näkyy pisteinä. Voit katsoa ja tarkistaa salasanan oikeinkirjoituksen klikkaamalla kentässä näkyvää silmä-kuvaketta.

Kirjoitettuasi salasanan, klikkaa Kirjaudu päästäksesi sisään.

Kirjautumisen muistaminen

Mikäli käytät Ninchatia omalla koneellasi (etkä julkisella tai jaetulla koneella), ruksaa kohta "Muista minut tällä laitteella". Näin sinun ei tarvitse jokaisella kerralla kirjoittaa tunnusta ja salasanaa vaan sinut kirjataan automaattisesti sisään.

Kirjautumisen vanheneminen

Kun olet valinnut asetuksen "Muista minut tällä laitteella", kirjautuminen tapahtuu automaattisesti. Tietyin väliajoin Ninchat kuitenkin pyytää sinua kirjoittamaan tunnuksen ja salasanan uudelleen turvallisuussyistä. Uudelleen kirjautuminen vaaditaan n. kuukauden välein.

Salasanan unohtuminen

Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata resetointilinkin tunnus-sähköpostiosoitteeseesi. Klikkaa kirjautumisnäkymässä linkkiä "Unohditko salasanan? / Forgot password?". Tarkemmat ohjeet:

pageSalasana unohtunut

Virhetilanteet kirjautumisessa

Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, löydät ohjeita yleisiin virhetilanteisiin täältä: