Käyttäjätilin luonti

Näin luot Ninchat-käyttäjätunnuksen

Suosittelemme Ninchatin käyttöön Google Chrome- tai Mozilla Firefox -selainohjelmia.

Tunnuksen luominen

Luo uusi Ninchat tunnus kirjautumisnäkymässä https://ninchat.com/app/ Anna tiedot tunnustasi varten:

• Name: Oma nimi tai niminerkki

• Email: Käyttämäsi työpaikan/organisaation sähköpostiosoite, esim. matti.mainio@yritys.com

• Password: Keksi tunnukselle vahva salasana

Ole tarkka kirjoittaessasi sähköpostiosoitteesi. Sinun tulee jatkossa kirjautuessasi kirjoittaa se täsmälleen samoin, isot ja pienet kirjaimet huomioiden.

Vahva salasana on vähintään 13 merkin mittainen merkkijono, jota ei suoraan löydy sanakirjasta. Käytä aina eri salanaa jokaisessa palvelussa.

Jatka klikkaamalla Create account -nappia.

Tunnuksen vahvistaminen

Vahvistuslinkki on kertakäyttöinen - sitä tulee klikata vain kerran. Kirjaudu tämän jälkeen Ninchatiin osoitteella https://ninchat.com/app

Luotuasi tunnuksen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin Ninchat-tunnuksen luomisesta. Vahvista tunnuksesi klikkaamalla viestissä "Click to verify" -nappia.

Hienoa, olet nyt luonut ja vahvistanut Ninchat-tunnuksesi ja voit kirjautua sisään!

Vahvistussähköpostia ei löydy

Vahvistusmailin lähettämisessä voi toisinaan kulua pikku tovi. Odota siis hetki ja päivitä postilaatikkonäkymä. Ellei vahvistusmaili löydy postilaatikostasi, tarkista onko se mennyt roskapostiin. Ellei maili löydy sieltäkään, voit tilata uuden Ninchatin käyttäjäasetuksistasi.

pageKäyttäjäasetukset

Vanhentunut vahvistuslinkki

Mikäli et vahvista tunnusta ajoissa, toimitettu vahvistuslinkki vanhenee eikä enää toimi. Tilaa tällöin uusi vahvistuslinkki Ninchatin käyttäjäasetuksista. Lisätietoa Käyttäjäasetukset-sivulla.

pageKäyttäjäasetukset

Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla osoitteessa: https://ninchat.com/app

(Käytä vahvistuslinkkiä vain kerran.)

pageOngelmatilanteet sisäänkirjautumisessa

Käyttäjätilin asetukset

Aseta seuraavaksi käyttäjäprofiilisi tiedot ja -asetukset.

pageKäyttäjäasetukset