Tallennetut yhteydenotot

Yhteydenottoviestit asiakasjonosta ilman chat-keskustelua

Yhteydenottolomake

Chat-ikkunassa on mahdollista näyttää yhteydenottolomake, jolla asiakkaat voivat jättää sinulle viestin, esim. asiakasjonon ollessa suljettu.

Yhteydenotot tallentuvat jonon tilastoihin ja näkyvät jonon tapahtumaloki-sivulla.

Ilmoitusasetukset

Agenttien, jotka haluavat vastaanottaa ja hoitaa yhteydenottoja, tulee asettaa käyttäjäasetuksissaan päälle ilmoitukset Tallennetuista yhteydenotoista.

Ilmoitukset yhteydenotoista voi asettaa näkymään itse Ninchatissa (ääni ja työpöytä -ilmoitukset), sekä sähköpostiin sen varalta ettet itse ole kirjautuneena.

pageKäyttäjäasetukset

Ilmoitus uudesta yhteydenotosta

Esimerkkitilanne: Asiakas täyttää ja lähettää seuraavanlaisen viestin chat-ikkunasta.

Ninchatissa paikalla oleva agentti saa tästä ilmoituksen Ninchatissa ja esim. työpöytäilmoituksena. Ilmoitus tulee myös halutessasi sähköpostiin. Saat avattua viestin sähköpostin linkistä.

Viestit luetaan sähköpostin sijaan Ninchatissa turvallisuussyistä; sähköpostit eivät ole salattuja.

Yhteydenottoviestin lukeminen

Ilmoituksen klikkaaminen avaa kyseisen asiakasjonon tapahtumalokin. Näkymästä voit avata itse yhteydenottoviestin, jonka saat auki klikkaamalla Näytä sisältö.

Yhteydenottoviestit löytyvät myös jonon tilastoista Kyselyvastaukset-kohdasta.

Yhteydenottoviestin kommentointi

Tapahtumaloki-sivulla voit jättää kommentin yhteydenottoviestiin kertoaksesi, onko asia hoidettu tai kuka sitä käsittelee.

Kommenttia voidaan päivittää. Viimeisin kommentti jää aina näkyviin lokisivulle.

pageJonon tilastot

Yleistä offline-tilanteista

Kun asiakasjono on suljettu, voit hoitaa offline-ajan eri tavoin:

• Näytä offline-viesti, jossa kerrotaan aukioloajat ja vaihtoehtoiset yhteydenottotavat

• Näytä yhteydenottolomake, jolla asiakkaat voivat jättää sinulle viestin

• Käytä chat-bottia, tai Ninchatin kevytbottia ohjeistamaan käyttäjää yleisissä tilanteissa. Myös kevytbotti voi kerätä yhteydenottoviestin.