Hyödyllisiä vinkkejä

Vinkkejä asiakaspalvelijalle

Yleisiä neuvoja

Älä vaikene pitkäksi ajaksi

Älä jätä asiakasta odottamaan hiljaisuudessa - jos sinun pitää etsiä vastausta, kerro siitä lyhyesti sen sijaan, että vain jäät mykäksi useaksi minuutiksi; "Pieni hetki, selvitän asiaa." Varsinkaan mobiililaitteella keskusteleva asiakas ei halua odottaa pitkään.

Häiriköiden hoitaminen

Häiriköivät käyttäjät on paras olla huomioimatta. Älä vastaa hänelle mitään, äläkä sulje keskustelua, vaan jätä tämä puhumaan itsekseen. Lopulta hän todennäköisesti väsähtää, kun ei saa huomioita.

Häiriköiviä käyttäjiä voi yrittää vähentää jatkuvissa tapauksissa IP-estoilla (kysy Ninchatin henkilöstöltä), mutta tämä ei välttämättä poista ongelmaa.